Darıca Menekşe Anaokulu
Osmangazi Mh. Lokman Hekim Cd. Kavaklı Sk. DARICA KOCAELİ

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı ve eleştirel düşünen, toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel değerlere önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

Öğrenci servisi kullanılmıyor.

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Darıca ilçe merkezine 4km, Gebze ilçe merkezine 7km, Kocaeli’ne 45 km ve İstanbul’a 40 km mesafededir.

Osmangazi Mahallesi Kavaklı Sokak Blok No:23

Şube Sayısı:9 Öğretmen Sayısı:10 Öğrenci Mevcudu:170